Madagaskarský pepř roste divoce v tropických pralesích na jihovýchodě ostrova. Plazivá parazitující rostlina, využívající jako oporu pralesní stromy, mnohdy dorůstá výšky až 20 metrů a sběr pepřových zrnek je tak velmi obtížný. Zpracování divokého pepře je rovněž nelehký proces, protože pepřová zrnka obsahují hodně vody a jsou velmi křehká. Na výrobu 1 kg suchého koření je potřeba 10 kg čerstvých pepřových zrnek. Tento druh černého pepře je tedy extrémně vzácný.Vůně evokuje klasický černý pepř, avšak v chuti se jedná o velmi jemný pepř, v jehož chuti se snoubí neobvyklé, dřevité, pryskyřičné až zemité tóny se svěžími doteky citrusů a květinovými náznaky. Dobře se kombinuje se saláty, zeleninou a kozími sýry, překvapivě skvěle ladí s jahodami nebo čokoládovými dezerty.hmotnost 55 g