GRIZLY Müsli přes noc Čoko banán 600 g
Administrativní zařazení: Müsli
Složení: Ovesné vločky jemné, arašídová mouka (arašídy), banán sušený kostičky 10 % (banán, rýžová mouka), kokosový cukr*, kakaový prášek* 5 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Vyrobeno v Česku.
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal
Vlastnosti a výhody: Müsli přes noc (také Bircher nebo overnight müsli) bylo vyvinuto švýcarským lékařem Maximilianem Bircher-Brennerem. Původně bylo určeno pro jeho pacienty. Ve Švýcarsku a Německu ale dodnes zůstává oblíbenu snídaní a není divu, jedná se o velmi chutnou záležitost. Základ tvoří ovesné vločky, banán, který dodá směsi exotickou jemně sladkou chuť a arašídová mouka složená pouze z na sucho pražených rozemletých arašídů. Kombinace kokosového cukru a kakaového prášku vytváří čokoládový nádech a dokonalou kombinaci chutí.
Použití: Müsli přes noc je lahodnou snídaní i sytou svačinou. Nejlépe chutná dozdobené čerstvým ovocem a oříškovým máslem.
Způsob přípravy: Protože müsli není naporcované, je jen na vás, jak velkou porci zvolíte a zvládnete sníst. Nasypejte směs do zavařovací sklenice či misky, přidejte mléko, rostlinný nápoj, bílý jogurt se sirupem nebo vodu a vložte alespoň na 30-60 minut (nebo klidně na celou noc) do lednice a hotovo!
Grizly TIP: Pokud raději snídáte teplou snídani, zalejte si müsli horkou vodou (přibližně 80 °C), nechejte 5 minut odstát a lahodná ovesná kaše je na světě.
Müsli přes noc neboli overnight müsli si můžete večer zalít vodou či mlékem a ráno máte předem nachystanou lahodnou snídani. Ale pozor, název může být zavádějící, müsli vůbec nemusíte namáčet v nápoji celou noc, bohatě stačí hodina!