GRIZLY Sweets Směs na bublaninu s drobenkou bez lepku, se sníženým obsahem cukru 650 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, bezlepková směs (směs rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), citronová kůra, vanilka.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky, ve kterých je zvlášť směs na těsto a na posypku. Základem směsi na bublaninu je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem, podmáslím a máslem) a následné pečení. Hotová bublanina chutná domácky a poctivě.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept:
Doba přípravy: 5-10 minut, pečení: 45 minut.
Na přípravu bublaniny potřebujete tyto tekuté suroviny:
2 vejce
60 ml oleje
300 ml podmáslí
30 g másla
Obsah sáčku č. 1 vsypte do větší mísy. Přidejte podmáslí, olej a vejce. Důkladně promíchejte. Posypku připravte tak, že obsah sáčku č. 2 spojíte spolu se změklým máslem a propracujete. Těsto vylijte na plech (cca 40x20 cm) vyložený pečícím papírem. Posypte ovocem dle chuti (např. rybíz, borůvky, meruňky, rebarbora atd.) a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C. Pečte cca 30 minut. Poté přidejte posypku a pečte dalších 10-15 minut.
GRIZLY Tip: Ovoce můžete ochutit skořicí a případně do posypky přidat mandlové lupínky nebo mák. Získáte tím další variace na oblíbenou svačinu.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Bezlepková směs na bublaninu i s posypkou se s níženým obsahem cukru je vytvořená ve spolupráci s profesionální cukrářkou. Výsledný moučník má fantastickou domácí chuť a je hotový během pár chvil.