GRIZLY Sweets Směs na barevné perníčky bez lepku 590 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení:
Směs na perníčky: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, jedlá soda, kakaový prášek, perníkové koření, zahušťovadlo: xanthanová guma.
Bezlepkové zdobení: Cukr, kukuřičný škrob, rafinovaný palmový tuk, voda, bramborový škrob, rýžová mouka, vanilín, barviva E163, E100, E120.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné perníčky je velikonoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na perníčky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla, vajec a medu a následné pečení. Vánoční perníčky chutnají jako domácí díky poctivé receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Bez lepku
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
60 g medu
50 g másla
2 vejce
Obsah sáčku smíchejte s ostatními ingrediencemi a vypracujte hladké těsto. Nechte ideálně přes noc odpočívat v lednici. Poté vyválejte přes fólii na válu podsypaném bezlepkovou moukou na tloušťku asi 5 mm a vykrajujte tvary. Pečeme na 160 °C cca 12 minut. Perníčky musí mít při vytažení z trouby nazlátlou barvu, ale na dotek musí být ještě stále měkké. Nechte dokonale vychladnout. Poté sejměte z plechu.
Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.
GRIZLY Tip: Perníčky jsou po upečení hned měkké, můžete je tedy nazdobit a hned jíst. Pokud chcete skladovat, doporučujeme v uzavřené nádobě.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
S barevnými perníčky budou Velikonoce opravdu veselé. Se směsí podle receptury renomované cukrářky se bezlepkové pečení vždy vydaří a chutná domácky díky kvalitním surovinám, které směs obsahuje. Součástí balení je také bezlepkové zdobení pro krásnou úpravu.