SOS Rýžová mouka hnědá 1000 g
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování pro slané i sladké pečení
Mouka z hnědé rýže má neutrální chuť. Obvykle se míchá s jinými druhy mouk, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné ji kombinovat hlavně s moukami, které obsahují hodně bílkovin. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu. Je nutričně bohatší než z mouky bílé. Je přirozeně bez lepku, a tedy vhodná pro celiaky, lehce stravitelná a má ořechovou chuť. Je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na pečení nebo zahuštění omáček.
Složení: mouka z loupané hnědé rýže.
Skladujte na suchém místě. Chraňte před přímým slunečním žářením.
Rýžová mouka hnědá je vhodná pouze pro tepelné zpracování pro slané i sladké pečení.