GRIZLY Šalvěj nať - řez 100 g
Vlastnosti a výhody: Slovo šalvěj má původ v latinském Salvare, což znamená léčit, což šalvěj skvěle splňuje. Původ šalvěje je na balkánském poloostrově. Často se využívá i jako koření především v orientální kuchyni.
Použití: Sušená nať šalvěje se používá k přípravě čaje.
Postup přípravy: Na přípravu nálevu zalejte 1 čajovou lžičku bylinky 1/4 l vroucí vody a nechejte louhovat po dobu 10 minut, poté sceďte. Teplý užívejte 1 - 3x denně, nebo dle potřeby.
Administrativní zařazení: Bylina
Složení: Šalvěj nať 100 %
Země původu: Albánie
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Potravinové sáčky
Šalvěj nať je určená k přípravě čaje. Má velmi výraznou barvu i chuť.