GRIZLY Broskve lyofilizované 35 g
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce
Složení: Lyofilizované plátky nebo kostičky broskví 100%
Může obsahovat stopy lepku a arašídů.
Země původu: Německo, Čína, Turecko
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18°C.
Říká se, že broskve jsou nejlepší čerstvé, proto Vás jistě potěší, že po lyofilizaci jsou téměř takové.