GRIZLY Sweets Směs na zamilované sušenky bezlepkové, se sníženým obsahem cukru 640 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení:
Směs na sušenky: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr, erythritol, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma).
Belgická hořká čokoláda: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Belgická bílá čokoláda: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Belgická čokoláda ruby: Cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátory: sójový lecitin, kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma.
Bezlepkové zdobení: Cukr, kukuřičný škrob, rafinovaný palmový tuk, voda, bramborový škrob, rýžová mouka, aroma vanilín, barviva: E120, E100.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné máslové sušenky je pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na sušenky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a vejce a následné pečení. Sušenky chutnají jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
S belgickou čokoládou
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
125 g másla
1 vejce
Změklé máslo důkladně vyšleháme. Poté zašleháme sáček č.2. (cukr) a cca po minutě přidáme vejce a opět šlehačem vymícháme v kompaktní hmotu. Nakonec přisypeme sáček č.1 (směs muk), lehce prošleháme, ale poté již zpracujeme ručně v pevné hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme přes noc uležet v lednici. Druhý den vytáhneme z chladničky 15 minut před zpracováním a poté těsto vyvalujeme na válu, nezapomeneme podsypat bezlepkovou moukou. Pokud by se těsto lepilo, dáme opět na chvíli vychladit. Těsto by mělo být asi 5 mm hrubé. Vykrajujeme požadované tvary, na plechu dáme na 20 minut zchladnout a poté pečeme na 160 °C horkovzduch než zezlátnou, trvá to cca 18 minut. Necháme zcela vychladnout na plechu.
Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce cukroví, což je v cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.
GRIZLY Tip: Pro dokonalý výsledek jsou součástí balíčku 3 druhy belgických čokolád a ozdobné sypání. Čokolády rozpustíme ve vodní lázni nebo pozvolna v mikrovlnné troubě a sušenky namáčíme, před zaschnutím posypeme zdobením. Necháme ztuhnout v lednici a poté servírujeme.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
S láskou upečenými bezlepkovými sušenkami podle poctivé receptury uděláte Vaší milované osobě tu největší radost. Součástí balení jsou také různé druhy belgických čokolád a bezlepkové zdobení pro krásnou úpravu.
Expirace: 30.10.2021