GRIZLY Mouka z červené čočky 500 g
Mouka z červené čočky by ve vaší kuchyni určitě měla mít své místo. Je přirozeně bezlepková, takže ji celiaci mohou využít jako náhradu klasické pšeničné mouky.
Proč chtít GRIZLY mouku z červené čočky:
✅ přirozeně bezlepková
Jak ji využít?
Mouku z červené čočky lze použít jako základ na polévky, na pečení, na zahuštění zeleninovo-luštěninových burgerů nebo třeba luštěninových polévek. Využijete ji také na přípravu placek, knedlíků, noků či pomazánek. Případné nápady na pečení a zajímavé recepty najdete v našem magazínu.
Administrativní zařazení: mlýnský výrobek z mletí luštěnin
Složení: červená čočka mletá 100 %
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Doporučujeme skladovat v lednici.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Je přirozeně bezlepková, proto je skvělou náhradou klasické pšeničné mouky. Využijte ji k zahuštění polévek nebo jako přídavek do bezlepkových pokrmů.