GRIZLY Makadamové ořechy půlky 50 g
Tyhle chutné oříšky se sladkou, máslovo-smetanovou chutí kralují ořechové říši. Hned ve třech kategoriích se s přehledem řadí na první místo – jedná se o nejtučnější a nejdražší ořechy s údajně nejtvrdší skořápkou. Na jejich rozlousknutí se používají speciální nářezové pily, s obyčejným louskáčem na ořechy byste totiž moc nepochodili. Při takovém procesu se některé makadamové oříšky přirozeně rozpůlí, na jejich kvalitu a chuť to však nemá vliv. Stále to budou ty lahodné máslovo-smetanové oříšky, které si teď můžete vychutnat i vy!
Proč chtít GRIZLY makadamové ořechy půlky:
✅ jemná máslovo-smetanová chuť
✅ přirozeně rozpůlené při procesu louskání
✅ bohatý zdroj zdravých tuků
Jak je využít?
Nejlepší jsou jen tak na chuť, nicméně je můžete přidat třeba do snídaňové kaše nebo do ovocné svačinové misky. Ti z vás, kteří hledají alternativu ke klasickému mléku, bude určitě zajímat, že z makadamových oříšků se dá vytvořit domácí bezlepkové a bezlaktózové mléko. Makadamy však nejsou pouze na jídlo, vyrábí se z nich například makadamiový olej, který má blahodárné účinky na naši pokožku.
GRIZLY TIP ⬇️
Zajímá vás, kde a jak se tahle královská pochutka pěstuje? V tom případě si přečtěte náš článek. Dozvíte se mimo jiné i to, že naše GRIZLY makadamové oříšky pocházejí z Keni, kam se na obhlídku za našimi dodavateli vydal zakladatel GRIZLY Dominik.
Administrativní zařazení: suché skořápkové plody
Složení: jádra makadamových ořechů půlky 100 %
Alergeny: skořápkové plody (makadamiový ořech)
Země původu: Keňa
Skladování: Skladujte na tmavém, suchém místě při pokojové teplotě.
Makadamové oříšky krásně křupou a po prvním ochutnání si vás ihned získají lahodnou máslovou chutí. Pocházejí z Keni a údajně mají jednu z nejtvrdších skořápek. Proto se k jejich rozlousknutí používají speciální nářezové pily.