GRIZLY Para ořechy v karobové polevě 250 g
Administrativní zařazení: Dražované suché skořápkové plody
Složení: Jádra para ořechů 30 %, karobová poleva 70 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, pudr ze svatojánského chleba 6 %, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak)
Může obsahovat stopy arašídů.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18°C.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Para ořechy jsou nejbohatším přírodním zdrojem selenu. Dva ořechy nám poskytnou více než denní potřebu selenu. Obsahují také velké množství vitamínu E, významné procento minerálů a omega-6 mastných kyselin. Nejzdravější je konzumace syrových para ořechů.
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let.
Selenová bomba obalená v karobu ve Vašich ústech způsobí explozi chutí. Para ořechy jsou plné zdravých tuků a minerálů. Společně s karobem tvoří neodolatelnou kombinaci.